Erhvervsrengøring

Pure Erhvervsrengøring ApS er et kvalitetsorienteret og servicemindet rengøringsfirma med base i Otterup og vores kunder er primært fordelt ud over Fyn og Trekantområdet – herunder blandt andet Odense og Nyborg samt Fredericia, Kolding og Vejle.

Vi ønsker et nært og kontinuerligt samarbejde med vores kunder, og derfor er der tilknyttet en fast rengøringsassistent til rengøringsopgaven, og en inspektør kommer på besøg på aftalte intervaller for at lytte til både kunde og assistent. På den måde sikrer vi både glade kunder og medarbejdere.

Lad os give dig en professionel løsning på erhvervsrengøring

Vi tilbyder et udvalg af ydelser udført at professionelle fagfolk. Hos Pure Erhvervsrengøring leverer vi en grundig og effektiv rengøring af dine faciliteter. Det betyder, at du vil opleve et rent, indbydende og godt arbejdsmiljø, i form af rene og pæne lokaler, for både medarbejdere og besøgende.

Herunder kan du få et kort overblik over nogle af de ydelser vi tilbyder:

  • Kontorlokaler
  • Håndværkerrengøring
  • Vinduespolering
  • Rengøring af flyttelejligheder
  • Butiksrengøring
  • Rengøring af skurvogne
  • Ferieafløsning
  • Desinfektionsopgaver
  • Specialopgaver

Vi vægter vores faglighed og ekspertise højt, så du er garanteret det bedst mulige resultat ved at lade os stå for virksomhedens erhvervsrengøring. Pure Erhvervsrengøring er i løbende udvikling og det betyder at vi holder et vågent øje med de fremskridt der gøres i rengøringsbranchen, som kan hjælpe både kunder og rengøringsassistenter i hverdagen. Det sikrer udviklingen inden for vores fag, og det giver vores medarbejdere bedre arbejdsvilkår.

Erhvervsrengøring til dine behov

Du er vores kvalitetssikring – vi ønsker at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger i forhold til den aftale vi har indgået med dig. Alt foregår selvfølgelig efter dine ønsker og behov, da vi altid sætter kunden i centrum. Kun hvis du er glad og tilfreds med arbejdet, er vi glade. Alle vores materialer er af absolut højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener, at vi kan stå inde for. Vores største mål er at overholde betingelser og deadlines – og dette gør vi vores yderste for at opnå.

Lyder Pure Erhvervsrengøring som en samarbejdspartner for dig og din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker en kvalitetsløsning efter dine præmisser. Kontakt os på enten gl@pure-erhvervs.dk eller på 27 14 44 19 for et uforpligtende tilbud.

Vi rengører alle områder…